E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
Dn04072022Відповідно до Закону України "Про соціальний діалог в Україні", Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом НСПП від 21.07.2011 № 73, Комісією відділення НСПП в Дніпропетровській області з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок і організацій роботодавців здійснено заходи щодо підтвердження репрезентативності Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників культури України.
За результатами аналізу поданих документів Комісією підготовлено висновок про підтвердження репрезентативності Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників культури України на територіальному рівні.
01 липня, під час робочої зустрічі, начальник Відділення І. Чуб, на підставі прийнятого рішення, вручив голові профспілки А. Яловому Свідоцтво про підтвердження репрезентативності Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників культури України для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.