E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
Відповідно до Закону України "Про соціальний діалог в Україні", Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом НСПП від 21.07.2011 № 73, Комісією відділення НСПП в Львівській області (Відділення) з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців здійснено заходи щодо підтвердження репрезентативності Дорожньої профспілкової організації Львівської залізниці.
За результатами проведеного аналізу поданих до Відділення документів Комісією підготовлено висновок про підтвердження репрезентативності Дорожньої профспілкової організації Львівської залізниці на територіальному рівні.
17 травня, під час робочої зустрічі, заступник начальника Відділення, голова Комісії Н. Карвацька вручила головному правовому інспектору праці Ради профспілки В. Шрамку Свідоцтво про підтвердження репрезентативності Дорожньої профспілкової організації Львівської залізниці для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу на відповідному рівні.