E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

ZAK19012022Відповідно до Закону України "Про соціальний діалог в Україні", Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом НСПП від 21.07.2011 №73, Комісією відділення НСПП в Закарпатській області (Відділення) з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок і організацій роботодавців (Комісія) здійснено заходи щодо підтвердження репрезентативності Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки.
За результатом аналізу поданих до Відділення документів Комісією підготовлено висновок про підтвердження репрезентативності Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.
19 січня відбулася робоча зустріч начальника Відділення І. Палка з головою профспілки Т. Повханич, під час якої вручено Свідоцтво про підтвердження репрезентативності Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України для участі у колективних переговорах з укладання територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.