E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
Відповідно до Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок і організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року № 73, Комісією відділення Національної служби посередництва і примирення в Черкаській області (Відділення) здійснено заходи щодо підтвердження репрезентативності Черкаської обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України на територіальному рівні, для участі у колективних переговорах з укладення галузевих (міжгалузевих) угод та для делегування представників до відповідних органів соціального діалогу.
На підставі аналізу поданих профспілкою документів, рішенням Відділення від 23 жовтня 2021 року, Черкаська обласна організація профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України визнана такою, що підтвердила репрезентативність на територіальному рівні.
25 жовтня під час робочої зустрічі начальник Відділення С. Власенко вручив голові Профспілки О. Молдованову Свідоцтво про підтвердження репрезентативності Черкаської обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.