E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
Відповідно до Закону України "Про соціальний діалог в Україні", Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом НСПП від 21 липня 2011 року №73, Комісією відділення НСПП в Чернігівській області (Відділення) з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок і організацій роботодавців (Комісія), здійснено заходи щодо оцінки відповідності критеріям репрезентативності Чернігівської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України.
За результатами проведеної роботи Комісією підготовлено висновок про визнання Чернігівської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України такою, що відповідає критеріям репрезентативності.
22 жовтня в.о. начальника Відділення М. Максименко проведено робочу зустріч із представником профспілки, під час якої, на підставі прийнятого рішення, вручено Свідоцтво про визнання Чернігівської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України такою, що відповідає критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.
Насамкінець зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці з метою стабілізації стану соціально-трудових відносин у трудових колективах області.