E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
Відповідно до Закону України "Про соціальний діалог в Україні" та Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом НСПП від 21.07.2011 № 73, Комісією відділення НСПП у Вінницькій області з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності (Комісія) здійснено підтвердження репрезентативності Федерації профспілок Вінницької області на територіальному рівні.
За результатами проведеного Комісією аналізу поданих документів, відповідно до рішення відділення НСПП у Вінницькій області від 16.09.2021 № 092-21/02-П, Федерація профспілок Вінницької області підтвердила репрезентативність на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до відповідних органів соціального діалогу.
На підставі прийнятого рішення 17 вересня начальник Відділення Б. Мусієнко вручив голові Федерації профспілок Вінницької області М. Колеснику свідоцтво про підтвердження репрезентативності на територіальному рівні.