E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Відділення НСПП в Житомирській області


Нарада з арбітрами і посередниками серпень 2014 року 01828 серпня 2014 року у приміщенні відділення НСПП в Житомирській області відбулася нарада-семінар з трудовими арбітрами та незалежними посередниками Національної служби посередництва і примирення.

Відкрив нараду-семінар начальник відділення С.П. Лісневський, який проінформував присутніх про результати роботи Відділення за 8 місяців 2014 року та накреслив основні напрямки роботи на IV квартал 2014 року. Виступив з питанням щодо основних положень Закону України “Про колективні договори та угоди”.

Завідувач сектора правового забезпечення В.Д. Шелест висвітлив питання щодо вимог законодавчих актів з питань вирішення колективних трудових спорів за участю трудових арбітрів. Звернув увагу на необхідність більш активної участі трудових арбітрів і незалежних посередників НСПП в заходах, що проводяться Відділенням по запобіганню та вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів).

Заступник начальника Відділення В.Д. Кривенко у своєму виступі розкрив важливість дотримання порядку і строків розгляду вимог найманих працівників або профспілок відповідно до положень Закону України “Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)”.

Всі учасники наради-семінару прийняли активну участь в обговоренні піднятих питань, обмінялись думками та надали слушні пропозиції з актуальних питань взаємодії в сучасних умовах, які будуть враховані Відділенням в подальшій роботі.