E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
28 листопада відбулась робоча зустріч начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області Артура Хімчака з головою Донецької обласної Ради професійних спілок Петром Древалем.
Під час робочої зустрічі Артур Хімчак поінформував, що з початку року відділенням здійснювались заходи щодо врегулювання 25 конфліктних ситуацій причиною виникнення яких стала заборгованість із виплати заробітної плати у сумі 2,8 млн грн, з яких за сприяння відділення у січні-жовтні 2022 року погашено 2,6 млн грн.
Також сторони обговорили стан соціально-трудових відносин на вугледобувних підприємствах Донецької області під час їх роботи в умовах дії воєнного стану. Адже найбільша кількість працюючих зосереджена саме на підприємствах, які видобувають вугілля для забезпечення енергетичної безпеки країни.
Начальник відділення зауважив, що на ДП "Селидіввугілля", ДП "Мирноградвугілля" та ДП "Вугільна компанія "Краснолиманська" зареєстровані колективні трудові спори, відділенням здійснюється моніторинг виконання вимог найманих працівників.
За результатами зустрічі досягнуто домовленості про подальшу активну співпрацю відділення з профспілками вугільної промисловості у вирішенні колективних трудових спорів (конфліктів).