E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
Vol2909202228 вересня, у рамках Угоди про співпрацю між відділенням Національної служби посередництва і примирення у Волинській області та Волинським національним університетом імені Лесі Українки, фахівець відділення О. Середюк прочитала лекції студентам третього та четвертого курсів, які навчаються на факультеті економіки та управління за спеціальностями "Маркетинг" та "Бізнес-економіка". Тема лекцій: "Національна служба посередництва і примирення, завдання та повноваження".
Під час лекцій студентів ознайомлено з основними завданнями та повноваженнями НСПП, положеннями Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)", заходами, що здійснюються фахівцями відділення з метою запобігання виникненню та сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів).
На прикладах результативного вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) О. Сердюк висвітлила питання організації роботи примирних комісій, сприяння налагодженню конструктивного діалогу між сторонами спорів.
Звертаючись до студентів як до майбутніх найманих працівників та роботодавців, фахівець відділення підкреслила важливість дотримання норм законодавства про працю та колективні договори, угоди.
Насамкінець О. Середюк відповіла на поставлені слухачами запитання та висловила вдячність за виявлений інтерес до роботи відділення.