E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
ODE05082022У рамках Угоди про співпрацю між відділенням НСПП в Одеській області (Відділення) та Федерацією профспілок Одеської області 04 серпня відбулась робоча зустріч начальника Відділення О.Шрамкова з головою Федерації профспілок області В.Буратинським, під час якої обговорено стан та перспективи розвитку соціально-трудових відносин (СТВ) на підприємствах, в установах і організаціях Одещини.
О.Шрамков поінформував про результати роботи Відділення за січень-липень поточного року щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) на підприємствах області та сприяння їх своєчасному вирішенню. Крім того, ознайомив з результатами моніторингу стану СТВ у трудових колективах області, звернувши увагу на підприємства, що мають значні суми зарплатних боргів.
Начальник Відділення зазначив, що основними чинниками, які призводять до виникнення розбіжностей між сторонами СТВ, залишаються несвоєчасність виплати заробітної плати та наявність заборгованості з неї.
За результатами зустрічі досягнуто домовленості щодо проведення у серпні спільних заходів з метою запобігання ускладненню стану СТВ у закладах охорони здоров'я, зокрема, на комунальних некомерційних підприємствах, що мають заборгованість із виплати заробітної плати.