E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
26 липня відбулась робоча зустріч начальника відділення НСПП у Волинській області (Відділення) В.Демидюка з головою Волинської обласної організації профспілки працівників лісового господарства України (Профспілка) П.Матіюком.
Під час зустрічі обговорено стан соціально-трудових відносин (СТВ) на підприємствах галузі. З'ясовано, що незважаючи на ситуацію, яка склалася в країні, та умови, в яких наразі працюють трудові колективи підприємств, стан СТВ залишається стабільним, заробітна плата виплачується вчасно.
П.Матіюк ознайомив з проєктом постанови Кабінету Міністрів України "Про деякі питання управління об'єктами державної власності у сфері лісового господарства", що передбачає проведення комплексної реформи лісової галузі шляхом реорганізації державних унітарних комерційних підприємств та утворення державного унітарного комерційного підприємства "Ліси України". Проте, профспілковий актив стурбований можливим проведенням комплексної оптимізації лісогосподарських підприємств, що може призвести до ускладнення стану СТВ.
В.Демидюк зазначив, що в умовах воєнного стану особливо важливим є збереження соціальної стабільності у трудових колективах та наголосив на необхідності вирішення розбіжностей між сторонами СТВ, у разі їх виникнення, виключно правовим шляхом.
За результатами робочої зустрічі досягнуто домовленості про вжиття спільних заходів з метою запобігання ускладненню стану СТВ на підприємствах лісового господарства Волині.