E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
20220727 11200927 липня фахівцями відділення НСПП в Рівненській області (Відділення) проведено дистанційну робочу зустріч із завідуючим інформаційно-консультаційним центром НСПП при департаменті соціального захисту та гідності виконавчого комітету Вараської міської ради О.Труфановою.
Під час зустрічі обговорено питання подальшої співпраці, спрямованої на підвищення рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин (СТВ), розвиток соціального діалогу, запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння їх своєчасному вирішенню у рамках правового поля.
О.Труфанова поінформувала, що стан СТВ на підприємствах, в установах, організаціях міста Вараша наразі стабільний.
Однак, у ТДВ "Кузнецовське АТП-15637", яке перебуває у системі запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), стан СТВ залишається ускладненим через наявність заборгованості із виплати заробітної плати найманим працівникам. Т.Фокіна зазначила, що фахівцями Відділення, у межах повноважень, вживаються заходи з метою врегулювання конфліктної ситуації на підприємстві.
Керівник Відділення ознайомила з практикою вирішення КТС(К) в умовах воєнного стану.
За результатами робочої зустрічі актуалізовано Угоду про співпрацю між Відділенням і департаментом соціального захисту та гідності виконавчого комітету Вараської міської ради, якою передбачено, зокрема оперативний обмін інформацією з метою поліпшення стану СТВ на підприємствах, в установах, організаціях, які розташовані на території Вараської міської ради.