E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
12 липня, у рамках Угоди про співпрацю, фахівцями відділення НСПП в Чернігівській області проведено робочу зустріч із головою Чернігівської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери В. Лисічем.
Незважаючи на ситуацію в країні, під час обговорення існуючого стану соціально-трудових відносин на підприємствах, в установах та організаціях, значна увага була приділена питанням дотримання роботодавцями чинного законодавства про працю та виконання положень колективних договорів.
За словами В. Лисіча, профспілка спрямовує максимум зусиль щодо захисту прав та інтересів працюючих. Наразі почастішали звернення щодо надання правової допомоги з питань звільнення, відправлення працівників у відпустки без збереження заробітної плати. Зазначено, що зміна істотних умов праці на деяких підприємствах, суттєво вплинула на розмір оплати праці, пільг, режим роботи.
За результатами зустрічі задля забезпечення соціальної стабільності у трудових колективах, досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці, зокрема, взаємного інформування, здійснення спільних заходів у разі виникнення розбіжностей між сторонами соціального діалогу.