E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
07 липня начальник відділення НСПП в Одеській області (Відділення) О. Шрамков взяв участь у дистанційному засіданні комісії з питань дотримання законодавства про працю Одеської районної державної (військової) адміністрації (Комісія).
У заході взяли участь представники територіальних органів виконавчої влади, міських, селищних, сільських рад, структурних підрозділів РДА, підприємств-боржників.
Під час засідання обговорено причини виникнення заборгованості із виплати заробітної плати на 8 підприємствах області та перспективи її погашення.
Крім того, обговорено стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах Одеської, Біляївської, Великодальницької, Великобуялицької та Чорноморської міських громад, де фахівцями Відділення вживаються заходи з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів).
Зокрема, під час засідання було обговорено стан погашення заборгованості із заробітної плати на КП "Лікарняна аптека", ДП ДГ "Южне", КП "Великодолинське", МТП "Чорноморськ", БК "Хімік" та інших.
Наразі, повністю погашено заборгованість із заробітної плати на МТП "Чорноморськ" та ще на 12 підприємствах м. Одеса.
О. Шрамковим було поінформовано про стан соціально-трудових відносин на даних підприємствах та заходи, що вживаються з метою врегулювання розбіжностей між сторонами.
За результатами засідання комісії прийнято відповідні рішення, спрямовані на погашення зарплатних боргів на підприємствах Одещини, керівникам підприємств-боржників доручено забезпечити повне погашення заборгованості із виплати заробітної плати перед працівниками та забезпечити своєчасну її виплату в подальшому.