E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
06 липня, на запрошення голови Федерації професійних спілок Кіровоградської області (ФПО) М. Баланенка, начальник відділення НСПП в Кіровоградській області (Відділення) О. Крайносвіт взяла участь у VІІІ засіданні Президії Федерації професійних спілок Кіровоградської області.
Під час засідання обговорено, зокрема діяльність ФПО та її членських організацій щодо забезпечення трудових і соціально-економічних прав працівників в умовах воєнного стану.
М. Баланенко звернув увагу членських організацій ФПО на співпрацю зі сторонами соціального діалогу на всіх рівнях і народними депутатами від Кіровоградщини, погодження спільних дій та об'єднання зусиль у питаннях соціально-економічного розвитку області, регулювання трудових відносин, особливо в умовах воєнного стану. Окремо зупинився на питаннях щодо забезпечення реалізації державних та колективно-договірних гарантій в оплаті праці та соціального захисту громадян, недопущення прийняття рішень щодо звуження обсягу трудових прав і зниження гарантій у сфері праці й соціального захисту, збільшення податкового навантаження на заробітну плату тощо.
О. Крайносвіт висвітлила діяльність Відділення в умовах воєнного стану, ознайомила зі змінами щодо проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок і організацій роботодавців.
У підсумку засідання членами Президії було прийнято Постанову по розглянутих питаннях.