E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
28.06.202228 червня, у рамках укладеної Угоди про співпрацю з Хмельницьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Меморандуму про співпрацю з Регіональним представництвом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Хмельницькій області, начальник відділення НСПП в Хмельницькій області (Відділення) С. Паюк взяла участь у засіданні круглого столу з нагоди державного свята Дня Конституції України на тему: "Дотримання прав людини на Хмельниччині в умовах воєнного стану".
С. Паюк виступила із доповіддю на тему: "Права найманих працівників в умовах воєнного стану" під час якої звернула увагу на зміни в трудовому законодавстві на період дії воєнного стану, зокрема особливостей зміни істотних умов праці, укладення та розірвання трудового договору, оплати праці, порядку надання відпусток.
Зазначила, що в умовах воєнного часу особливо важливим є збереження соціальної стабільності у трудових колективах та наголосила на необхідності вирішення розбіжностей між сторонами СТВ, у разі їх виникнення, виключно правовим шляхом.
Насамкінець начальник Відділення надала відповіді на запитання учасників та висловила вдячність за активну участь у обговоренні зазначеної теми.