E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
23 червня відбулось дистанційне засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю Одеської районної державної (військової) адміністрації, у якому взяв участь начальник відділення НСПП в Одеській області О.Шрамков.
На заході були присутні представники структурних підрозділів РДА, територіальних органів виконавчої влади, міських, селищних, сільських рад, підприємств-боржників.
На порядку денному розглянуто питання дотримання законодавства про працю на підприємствах, розташованих на територіях Одеської, Біляївської, Теплодарської, Чорноморської, Южненської міських громад, Великодолинської селищної громади та Фонтанської сільської громади. Крім того, обговорено питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях Одеського району.
Представники територіальних громад та керівники підприємств поінформували про причини виникнення зарплатних боргів та окреслили перспективи їх погашення.
Зокрема, під час засідання було обговорено стан погашення заборгованості із заробітної плати на КНП "Одеська обласна психіатрична лікарня №2", яке перебуває у системі запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) через наявність заборгованості із виплати заробітної плати. О.Шрамков поінформував про стан соціально-трудових відносин на підприємстві та заходи, що вживаються з метою врегулювання розбіжностей між сторонами.
За результатами засідання керівникам підприємств-боржників надано відповідні доручення щодо погашення зарплатних боргів найманим працівникам.