E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
14 червня, у рамках Угоди про співпрацю, фахівцями відділення НСПП в Чернігівській області проведено робочу зустріч із головою Чернігівської обласної організації профспілки працівників автотранспорту та шляхового господарства України В. Титенком.
Зважаючи на необхідність консолідації зусиль для забезпечення соціальної стабільності у трудових колективах автопідприємств області, під час зустрічі розглянуто чинники, що призводять до виникнення конфліктних ситуацій, та обговорено спільні заходи щодо їх усунення.
Зазначено, що наразі в обласному центрі вже відновлено перевезення пасажирів, незважаючи на проблеми із кадрами, але на маршрутах працюють 65 автобусів із 230. Нагальними проблемами підприємств автотранспорту є значна зношеність основних фондів, велика собівартість послуг, спричинена зростанням цін на паливно-мастильні матеріали та автозапчастини, що, у свою чергу, призвело до зменшення кількості транспорту, який здатний забезпечити перевезення, підвищення вартості проїзду, скасування пільг через відсутність відшкодування з держбюджету.
За результатами зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці, зокрема, взаємного інформування та здійснення спільних заходів з метою запобігання ускладненню стану соціально-трудових відносин на підприємствах автотранспорту та шляхового господарства Чернігівщини.