E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
VOL30502022З метою популяризації діяльності НСПП та підвищення рівня правової обізнаності студентської молоді, 27 травня начальник відділення НСПП у Волинській області (Відділення) В. Демидюк прочитав онлайн-лекцію для студентів факультету економіки та управління Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Слухачів ознайомлено з основними завданнями та повноваженнями НСПП, зокрема щодо сприяння поліпшенню стану соціально-трудових відносин та запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), прогнозування їх виникнення, здійснення посередництва при вирішенні спорів згідно з нормами Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)".
В. Демидюк висвітлив практичний досвід Відділення щодо сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів), які були зареєстровані на підприємствах області, зокрема, звернув увагу на послідовність розгляду і вирішення вимог найманих працівників.
Насамкінець лекції студенти поставили низку запитань та подякували начальнику Відділення за отримані знання щодо вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) на підприємствах, в установах, організаціях області.