E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
POL2305202223 травня відбулась робоча зустріч головного спеціаліста відділення НСПП в Полтавській області (Відділення), голови Комісії з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок і організацій роботодавців на територіальному рівні (Комісія) О. Кротової та члена Комісії, начальника відділу організації роботи та розвитку персоналу у Полтавській області Управління персоналу Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) В. Благадир з правовим інспектором праці Полтавської територіальної профспілкової організації Південної залізниці (Профспілка) Т. Голубицькою.
Під час зустрічі обговорено стан соціально-трудових відносин у колективах підприємств залізничного транспорту. Крім того, Т. Голубицька поінформувала про нагальні проблеми, з якими стикаються підприємства в умовах воєнного стану.
У зв'язку з необхідністю підтвердження репрезентативності Профспілки, її представницю ознайомлено з окремими положеннями Закону України "Про соціальний діалог в Україні" та процедурою підтвердження репрезентативності профспілок на територіальному рівні.