E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
KHM18052022217 травня в.о. начальника відділення НСПП в Хмельницькій області (Відділення) І. Гавара провела робочу зустріч з завідувачами секторів управління персоналом, правового забезпечення, бухгалтерського обліку та фінансів Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області (Інспекція), під час якої обговорено стан соціально-трудових відносин (СТВ) у колективі установи.
І. Гавара ознайомила присутніх з основними завданнями НСПП, поінформувала про вжиті Відділенням заходи щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)) та сприяння їх вирішенню на підприємствах, в установах, організаціях Хмельниччини. Також висвітлила питання розвитку соціального діалогу та надала роз'яснення щодо практичного застосування норм Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)".
У свою чергу завідувач сектору правового забезпечення-юрисконсульт О. Сліпчук повідомив про повноваження Інспекції, зазначив, що у зв'язку з введенням воєнного стану внесено певні корективи до формату роботи Інспекції. Наразі стан СТВ у колективі стабільний.
Насамкінець І. Гавара наголосила на необхідності дотримання вимог трудового законодавства, зауважила, що фахівці Відділення завжди готові до співпраці та надання правової допомоги, у межах повноважень, у разі виникнення розбіжностей між сторонами СТВ.
За результатами робочої зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої активної взаємодії.