E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
KHM16052022З метою популяризації діяльності НСПП та підвищення рівня правової обізнаності студентської молоді відділенням НСПП в Хмельницькій області (Відділення) налагоджено співпрацю з вищими навчальними закладами Хмельниччини шляхом залучення фахівців Відділення до навчального процесу.
Так, 13 травня в.о. начальника Відділення І. Гавара прочитала онлайн-лекцію для студентів 2 курсу, які здобувають вищу освіту за спеціальністю "Право" на юридичному факультеті Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, на тему: "Національна служба посередництва і примирення, її завдання та сфера діяльності".
Під час лекції слухачів ознайомлено з основними завданнями та повноваженнями НСПП, практичним досвідом застосування норм Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)". Висвітлено питання взаємодії НСПП зі сторонами соціального діалогу, зокрема з метою стабілізації стану соціально-трудових відносин у колективах області, здійснення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців.
Крім того, І. Гавара поінформувала про досвід роботи Відділення щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) на підприємствах, в установах, організаціях різних галузей економіки.
Насамкінець студенти підкреслили актуальність висвітлених питань та виявили зацікавленість у проходженні практики на базі Відділення.