E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
26 січня начальником відділення НСПП в Донецькій області (Відділення) А. Хімчаком проведено дистанційний семінар-нараду із завідуючими інформаційно-консультаційних центрів НСПП (ІКЦ) області.
А. Хімчак ознайомив присутніх з результатами роботи Відділення за 2021 рік щодо запобігання виникненню та сприяння вирішенню КТС(К).
З учасниками заходу було обговорено стан заборгованості із виплати заробітної плати на окремих підприємствах територіальних громад та стан розвитку соціального діалогу в територіальних громадах області. Начальник Відділення повідомив, що з метою запобігання виникненню КТС(К) у січні поточного року Відділенням взято на облік 10 підприємств через наявну заборгованість із заробітної плати та здійснюються узгоджувальні зустрічі між сторонами СТВ. Також поінформував, що упродовж 2021 року функціонувало 10 територіальних тристоронніх соціально-економічних рад та знаходились в стадії реалізації 8 місцевих угод. Завідуючі ІКЦ поінформували про залучення їх до роботи територіальних тристоронніх рад у місцевих громадах.
Насамкінець заходу А. Хімчак висловив вдячність завідуючим ІКЦ за оперативне надання інформації щодо ускладнення стану соціально-трудових відносин на підприємствах Донеччини.