E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
12 жовтня відбулось спільне засідання Колегії Одеської обласної державної адміністрації, Президії Громадської ради при Одеській ОДА, Президії Федерації профспілок Одеської області, у якому взяв участь начальник відділення НСПП в Одеській області (Відділення) О. Шрамков.
Під час засідання обговорено питання підвищення рівня заробітної плати, стан погашення заборгованості з її виплати на підприємствах області, перспективи розвитку промислового комплексу Одещини.
Після завершення засідання О. Шрамковим проведено низку робочих зустрічей.
Під час зустрічі з депутатом Одеської обласної ради О. Кобильніковим розглянуто стан соціально-трудових відносин (СТВ) на підприємствах м. Чорноморськ.
На зустрічі з головою Одеської дорожньої організації профспілки залізничників і транспортних будівельників України І. Соловйовим обговорено складну ситуацію, яка виникла у трудових колективах АТ "Укрзалізниця". Залізничники незадоволені умовами праці та рівнем заробітної плати. Наразі спостерігається підвищення рівня протестної активності найманих працівників окремих депо.
У свою чергу, голова Одеської обласної організації профспілки працівників хімічної та нафтохімічної галузей промисловості О. Чеганенко повідомив про ускладнення стану СТВ у АТ "Одеський припортовий завод". Підприємство працює нестабільно, технічний стан заводу погіршується.
Під час зустрічей О .Шрамковим надано відповідні роз'яснення та рекомендації, наголошено на необхідності вирішення розбіжностей між сторонами СТВ виключно у рамках правового поля. Досягнуто домовленості щодо подальшої ефективної співпраці з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та стабілізації стану СТВ у трудових колективах.