E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
З метою оперативного реагування на ускладнення стану соціально-трудових відносин на КНП "Березівська центральна районна лікарня" Березівської районної ради начальником відділення НСПП в Одеській області (Відділення) О. Шрамковим проведено робочі зустрічі з директором Департаменту охорони здоров'я ОДА Н. Одарій-Захар'євою та Березівським міським головою В. Григорашем.
Під час робочих зустрічей обговорено причини виникнення та перспективи погашення заборгованості із виплати заробітної плати на КНП "Березівська центральна районна лікарня". Так, причиною виникнення зарплатних боргів стало недофінансування медичного закладу Національною службою здоров'я України згідно з укладеними договорами. Керівництвом закладу вживаються усі необхідні заходи для забезпечення своєчасності виплати поточної заробітної плати найманим працівникам та погашення заборгованості з неї.
За результатами робочих зустрічей досягнуто домовленостей щодо подальшої плідної співпраці з метою стабілізації стану соціально-трудових відносин на КНП "Березівська центральна районна лікарня".