E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
У рамках здійснення заходів щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) у травні фахівцями відділення НСПП в Одеській області здійснено моніторинг стану соціально-трудових відносин у закладах охорони здоров’я області.
З’ясовано, що КНП «Одеська обласна клінічна стоматологічна поліклініка» припинила свою роботу шляхом приєднання до КНП «Одеський обласний лікувально-фізкультурний диспансер».
Конфліктна ситуація на КНП «Одеська обласна клінічна стоматологічна поліклініка» перебувала на обліку відділення з серпня 2021 року. Причиною ускладнення стану соціально-трудових відносин на КНП «Одеська обласна клінічна стоматологічна поліклініка» стала заборгованість із виплати заробітної плати.
У зв’язку із припиненням роботи та відсутністю штатних працівників прийнято рішення про зняття з обліку відділення конфліктної ситуації у зазначеному медичному закладі
За результатами моніторингу стану соціально-трудових відносин в медичних закладах області та з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) на облік взято Спеціалізований одеський санаторій «Салют».
Конфліктна ситуація у трудовому колективі санаторію виникла у зв’язку з наявністю заборгованості із виплати заробітної плати.
Відділення у межах своїх повноважень продовжить вживати заходи щодо сприяння врегулюванню конфліктних ситуацій та зменшення соціальної напруженості у трудових колективах області.