E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
08 листопада, у рамках запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), начальником відділення НСПП в Донецькій області Артуром Хімчаком проведено узгоджувальну зустріч з головою Покровсько-Мирноградської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості України Романом Сиротюком.
Під час зустрічі обговорено стан соціально-трудових відносин на чотирьох відокремлених підрозділах ДП "Мирноградвугілля", які перебувають на обліку відділення з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) через наявність заборгованості із виплати заробітної плати.
Роман Сиротюк повідомив про погашення заборгованості із заробітної плати за січень-травень 2022 року в повному обсязі та часткову виплату заробітної плати за жовтень 2022 року по усіх відокремлених підрозділах ДП "Мирноградвугілля" та подякував начальнику відділення за сприяння у погашені заборгованості із заробітної плати.
За результатами узгоджувальної зустрічі прийнято рішення про зняття з обліку конфліктних ситуацій на чотирьох відокремлених підрозділах ДП "Мирноградвугілля" як врегульованих.