E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
З метою врегулювання конфліктної ситуації на КНП "Почаївська обласна психоневрологічна лікарня" 04 жовтня начальник відділення НСПП в Тернопільській області (Відділення) Н. Шершньова провела дистанційну узгоджувальну зустріч з представниками підприємства.
Так, конфліктна ситуація у медичному закладі з 10 вересня перебуває на обліку Відділення з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів). Причиною виникнення розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин (СТВ) стала заборгованість із виплати заробітної плати у сумі понад 1,1 млн грн.
Представник трудового колективу КНП "Почаївська обласна психоневрологічна лікарня" М. Гринюк повідомила, що заборгованість із виплати заробітної плати виникла у зв'язку із недостатнім фінансуванням підприємства Національною службою здоров'я України. Наразі стан СТВ у трудовому колективі напружений.
Н. Шершньова надала консультації та роз'яснення щодо шляхів врегулювання конфліктної ситуації, наголосивши на перевагах переговорного процесу при вирішенні розбіжностей між сторонами.