E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

25 вересня 2012 року начальником відділення Національної служби посередництва і примирення в Харківській області Дорожко О.М. здійснено виїзд до м.Ізюм Харківської області, в ході якого проведено зустрічі з Ізюмським міським головою Божковим О. А., головою Ізюмської районної ради Дуванським С.В., в ході яких з’ясований стан соціально – трудових відносин на підприємствах та організаціях м. Ізюм і Ізюмського району, обговорені питання взаємодії і спільних дій щодо їх вивчення або в разі загострення. В ході зустрічі також обговорювалися питання щодо покращення ситуації на ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод», подальшої роботи та перспектив виконання вимог найманих працівників. Після цього проведено узгоджувальну зустріч з виконавчим директором ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод» Оцелом Г.К., юристом підприємства Стерховим І.В. та головним бухгалтером     Лобановою Н. М. (09 вересня 2008  року зареєстрований колективний трудовий спір між найманими працівниками та керуючим санацією ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод»).
У ході зустрічі обговорювалися перспективи та шляхи виконання вимог найманих працівників, в цілому ситуація на підприємстві. Погашення заборгованості із заробітної плати відбувається за рахунок реалізації незадіяного у виробництві нерухомого майна підприємства Державною виконавчою службою. Поточна заробітна плата виплачується своєчасно та в повному обсязі. На даний момент можна відзначити певні позитивні зрушення виконання вимог колективного трудового спору.
Обговорено ситуацію щодо затвердження Плану санації підприємства, який знаходиться на розгляді в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України. Дане питання знаходиться на постійному контролі керуючого санацією  ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод». Підприємство працює не повний робочий тиждень.
Керівництво ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод» запевнило, що вживає всі можливі заходи щодо покращення ситуації на підприємстві, шукає замовлення для стабільної роботи підприємства та пообіцяло приділити особливу увагу питанню вирішення колективного трудового спору між найманими працівниками ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод» та керуючим санацією.
Відділення продовжує тримати на контролі існуючу ситуацію у ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод», прикладає зусилля для вирішення існуючого спору в цілому.