E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
20 жовтня на адресу відділення НСПП в Закарпатській області надійшов лист від голови представницького органу найманих працівників відділів Управління соціального захисту населення Рахівської районної державної адміністрації В. Липчака про зняття з реєстрації колективних трудових спорів (конфліктів) як вирішених.
У рамках сприяння вирішенню КТС(К) при посередництві відділення організовано і проведено 36 узгоджувальних зустрічей представників сторін, проведено засідання примирної комісії та укладено Угоду між сторонами, що у цілому сприяло зменшенню соціального напруження у трудовому колективі.
Разом з тим, за активного сприяння відділення, адміністрацією була винайдена можливість задовільнити вимоги найманих працівників. Після проведення розмежування повноважень і ресурсів між районом та громадами, наймані працівники Управління соціального захисту населення Рахівської районної державної адміністрації працевлаштовані в реорганізованій РДА або у відповідному структурному підрозділі Рахівської територіальної громади. Тривале невирішення КТС(К) було зумовлено впровадженням процесів децентралізації та реорганізації в районі.
Враховуючи зазначене, сторонами спору прийнято рішення щодо зняття КТС(К) з реєстрації, у зв'язку з їх вирішенням.
Голова представницького органу подякував фахівцям відділення за проведену роботу та налагодження діалогу між найманими працівниками та адміністрацією установи.