E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
21 січня відбулось засідання примирної комісії з розгляду колективного трудового спору (конфлікту) (КТС(К)) між найманими працівниками та фізичною-особою підприємцем Скиданчуком Д. І., під час якого розглянуто хід вирішення спору.
Висунуті найманими працівниками вимоги стосувались погашення заборгованості із виплати заробітної плати за березень-квітень 2021 року, забезпечення необхідного температурного режиму у сторожовому приміщені та оплати праці у святкові та неробочі дні.
Д. Скиданчук повідомив, що у сторожовому приміщенні встановлено прилади електрообігріву. Наразі відбувається оформлення відповідних документів для введення приладів в експлуатацію. Зауважив, що у зв'язку з фінансовими труднощами вимоги щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати за березень-квітень 2021 року та оплати праці у святкові та неробочі дні вирішуватимуться упродовж першого кварталу 2022 року.
Представник найманих працівників О. Мазурок наголосила на необхідності прискорення вирішення вимог найманих працівників та запропонувала наступне засідання примирної комісії провести у лютому, на якому заслухати сторону роботодавця стосовно вирішення вимог найманих працівників.
Сторони спору висловили вдячність фахівцям Відділення за сприяння вирішенню КТС(К), надання необхідних консультацій, роз'яснень та рекомендацій.