E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

TER0508202102 серпня за сприяння відділення НСПП в Тернопільській області (Відділення) відбулось друге засідання примирної комісії з вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)) між найманими працівниками: адміністративно-управлінського і господарського персоналу; відділення заготівлі крові і її компонентів; відділення комплектування донорських кадрів; клінічної лабораторії обстеження донорських кадрів, КНП "Теребовлянська обласна станція переливання крові" Тернопільської обласної ради та Тернопільською обласною радою.
Під час засідання проаналізовано надані сторонами КТС(К) матеріали та обговорено хід вирішення вимог найманих працівників щодо зміни існуючих соціально-економічних умов праці та виконання положень колективного договору.
З метою вирішення спірної ситуації, яка виникла між сторонами, представники облради запропонували компромісне рішення щодо виділення коштів для повного розрахунку з працівниками, які не погодились працювати в реорганізованій установі, що задовольнило обидві сторони.
За результатами засідання вирішено продовжити роботу примирної комісії. Наступне засідання заплановано провести 20 серпня.