E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
KHM2607202122 липня відбулися перші засідання примирних комісій з вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)) між окремими категоріями найманих працівників Коров'єнської гімназії Теофіпольської селищної ради та Теофіпольською селищною радою Хмельницького району.
У засіданнях взяли участь представники сторін спорів, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації, Хмельницької обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.
Відкривши засідання, начальник відділення НСПП в Хмельницькій області С. Паюк ознайомила присутніх з регламентом роботи примирної комісії та вимогами найманих працівників (вчителів та технічного персоналу) у КТС(К).
Представники сторін найманих працівників повідомили, що вимога вчителів гімназії щодо своєчасності виплати заробітної плати за час щорічної відпустки наразі залишається актуальною.
У свою чергу представник Теофіпольської селищної ради Р. Ярош зазначив, що технічному персоналу вже здійснено виплату заробітної плати за час щорічної відпустки за рахунок коштів місцевого бюджету. Виплата заробітної плати вчителям, у тому числі за час відпустки, здійснюватиметься за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету відповідно до затвердженого плану. Крім того, повідомив, що на засіданні сесії селищної ради розглядатиметься питання фінансування закладів освіти у поточному році.
Чергові засідання примирних комісій заплановано провести найближчим часом, враховуючи результати сесії Теофіпольської селищної ради.