E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
30 червня за сприяння відділення НСПП в Харківській області (Відділення) відбулось перше засідання примирної комісії по вирішенню 3 колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)) між найманими працівниками електричного цеху, паливно транспортного цеху та цеху централізованого ремонту Філії "Теплоелектроцентраль" ТОВ "ДВ Нафтогазовидобувна Компанія" та адміністрацією ТОВ "ДВ Нафтогазовидобувна Компанія", у якому взяли участь представники Філії "Теплоелектроцентраль" та керівництво ТОВ "ДВ Нафтогазовидобувна Компанія".
Члени примирної комісії взяли до розгляду вимоги найманих працівників стосовно забезпечення виконання положень розділу 7 "Оплата праці" діючого Колективного договору, укладеного на 2011-2015 роки, стосовно оплати праці працівників відповідно до норм Галузевої угоди та забезпечення виконання пункту 10.2. розділу 10 "Охорона праці" діючого Колективного договору, укладеного на 2011-2015 роки; домовились у своїй роботі дотримуватись Регламенту роботи примирної комісії по розгляду і вирішенню колективного трудового спору (конфлікту), затвердженого НСПП; обрали голову та секретаря примирної комісії.
Під час засідання представники сторін розглянули стан соціально-трудових відносин в електричному цеху, паливно транспортному цеху, цеху централізованого ремонту Філії "Теплоелектроцентраль"; здійснили обмін думками про умови та порядок вирішення КТС(К); детально обговорили вимоги найманих працівників та заходи, здійснені адміністрацією у напрямі їх задоволення.
Члени примирної комісії констатували, що на виконання пункту 10.2. розділу 10 "Охорона праці" Колективного договору працівникам цехів видано спецодяг.
Додатково сторони розглянули рівень заробітної плати найманих працівників Філії "Теплоелектроцентраль" та домовились про надання примирній комісії пропозицій щодо приведення форм та систем оплати праці у відповідність до положень Галузевої угоди.
Наступне засідання примирної комісії заплановано провести 20 липня п. р.
Фахівці Відділення всебічно сприяють вирішенню КТС(К), надають усі необхідні роз'яснення та консультації, здійснюють методичну допомогу.