E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
22 червня з метою вирішення 3-х колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)) між найманими працівниками транспортного, технічного відділів, диспетчерської служби та адміністрацією ПрАТ "Володимир-Волинське АТП-10707" відбулися узгоджувальні зустрічі.
У зустрічах взяли участь начальник відділення НСПП у Волинській області (Відділення) В. Демидюк, представники органів, уповноважених представляти інтереси найманих працівників: В. Грабовський, Б. Доскоч, Л. Козьмін, та директор підприємства В. Дячук.
Причиною виникнення КТС(К) є невиконання положень Колективного договору. В. Дячук поінформував, що завдяки стабілізації фінансового стану ПрАТ "Володимир-Волинське АТП-10707" адміністрації вдалося виконати вимоги найманих працівників щодо виплати щомісячної надбавки за класність водіям автобусів і вантажних автомобілів; проведення періодичних медичних оглядів працівників за кошти підприємства відповідно до пункту 5.3 Колективного договору; повідомлення працівників про загальну суму заробітної плати з розшифровкою за видами виплат, розміру і підстави утримань, суми заробітної плати, що належить до виплати.
У зв'язку із виконанням зазначених вимог директор підприємства запропонував зняти їх з реєстрації, з чим погодилися представники найманих працівників.
За результатами узгоджувальних зустрічей сторони КТС(К) підписали Угоди про вирішення вимог.
В. Демидюк зазначив, що фахівці Відділення й надалі сприятимуть вирішенню КТС(К) та стабілізації стану соціально-трудових відносин на підприємстві.