E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
Відділення Національної служби посередництва і примирення в Дніпропетровській області (Відділення) сприяло вирішенню п’яти колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)) між окремими категоріями найманих працівників та адміністрацією акціонерного товариства "Дніпропетровський завод прокатних валків" міста Дніпра (АТ "ДЗПВ").
З метою вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) було проведено 150 узгоджувальних зустрічей та 10 засідань примирних комісій.
Так, 18 травня у Відділенні проведено узгоджувальну зустріч з головою первинної профспілкової організації трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України та представником окремих категорій найманих працівників вальцемеханічного цеху АТ "ДЗПВ".
Під час зустрічі голова профспілки повідомив, що наразі адміністрація підприємства задовільнила вимоги найманих працівників у КТС(К). Завдяки налагодженому за сприяння Відділення конструктивному діалогу усі спірні між сторонами питання вирішуються у робочому порядку.
За результатами зустрічі головою профспілки надано офіційний лист до Відділення щодо зняття з реєстрації 5 КТС(К) у зв'язку з їх вирішенням.