E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Відповідно до Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок і організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року № 73, Комісією відділення Національної служби посередництва і примирення в Черкаській області здійснено підтвердження репрезентативності Черкаської обласної об’єднаної організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної системи, на територіальному рівні, для участі у колективних переговорах з укладення галузевих (міжгалузевих) угод та для делегування представників до відповідних органів соціального діалогу.

 

На підставі аналізу поданих Організацією документів, Рішенням відділення Національної служби посередництва і примирення в Черкаській області (далі – Відділення) від 12 червня 2018 року, Черкаська обласна об’єднана організація Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної системи визнана такою, що підтвердила репрезентативність.

 

14 червня 2018 року, в приміщенні Відділення відбулася робоча зустріч за участі працівників Відділення та Профспілки, в ході якої в. о. начальника Відділення Л.Єжель вручила голові Черкаської обласної об’єднаної організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної системи Кононенку С.М. рішення № 003-18/23-П від 12 червня 2018 року та свідоцтво № 003-18/23-Т від 12 червня 2018 року «Про підтвердження репрезентативності Черкаської обласної об’єднаної організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної системи».

 

Крім того, під час зустрічі були обговорені правові засади організації та проведення соціального діалогу в Україні, відповідно до вимог Закону України «Про соціальний діалог в Україні» та досягнута домовленість про подальше укладення Угоди про співпрацю між Відділенням та Профспілкою з метою збереження соціальної стабільності та запобігання виникненню конфліктних ситуацій в органах та установах пенітенціарної системи.