E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Відповідно до плану роботи відділення Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області, Закону України «Про соціальний діалог в Україні» та Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року № 73, Комісією відділення Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок і організацій роботодавців  на територіальному рівні (далі – Комісія) 07 грудня 2017 року проведено 2 засідання.

Питанням порядку денного першого засідання був розгляд та аналіз документів, поданих до відділення НСПП в Донецькій області Донецькою обласною організацією профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України, яка знаходиться у місті  Краматорську Донецької області, для підтвердження оцінки відповідності критеріям репрезентативності на територіальному рівні. Донецька обласна організація профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України є найбільшою обласною організацією профспілки в області, загальна кількість членів профспілки якої складає понад 70 тисяч осіб. Пройшло також обговорення питань: щодо легалізації Донецької обласної організації профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні»; щодо територіальної розгалуженості Донецької обласної організації профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України та її статусу. Комісією прийнято рішення підготувати проект висновку про відповідність критеріям репрезентативності даної обласної організації.

Упродовж другого засідання Комісією було прийнято висновок щодо підтвердження репрезентативності Донецької обласної організації профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України на територіальному рівні.

Одностайно було вирішено подати на розгляд начальнику відділення НСПП в Донецькій області Висновок Комісії відділення НСПП в Донецькій області  про відповідність критеріям репрезентативності Донецької обласної організації профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України на територіальному рівні. Також було прийнято рішення Комісії: рекомендувати начальнику відділення НСПП в Донецькій області прийняти рішення про підтвердження репрезентативності Донецької обласної організації профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України та видати даній обласній організації профспілки свідоцтво про підтвердження репрезентативності.