E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

    Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні», Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року №73 Комісією відділення НСПП в місті Києві та Київській області було здійснено оцінку відповідності критеріям репрезентативності Київської міської Профспілки працівників комунального транспорту, транспортної інфраструктури та безпеки руху.

    10 листопада 2017 заступник начальника відділення НСПП в місті Києві та Київській області – завідувач сектора правового забезпечення Солодка Н.М. вручила голові Київської міської Профспілки працівників комунального транспорту, транспортної інфраструктури та безпеки руху Моцюку В.Д. рішення та Свідоцтво про відповідність критеріям репрезентативності профспілки на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладання територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.

      Слід відмітити, що в ході зустрічі з Головою Профспілки працівників комунального транспорту, транспортної інфраструктури та безпеки руху обговорено можливість подальшої співпраці та план взаємодії з підприємствами, установами та організаціями, які є членами профспілки, де існує напруженість стану соціально-трудових відносин.