E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

У зв’язку із закінченням 5-річного терміну з моменту проходження оцінки відповідності критеріям репрезентативності Чернівецькою обласною організацією профспілки працівників охорони здоров’я, дана профспілка звернулася до відділення Національної служби посередництва і примирення в Чернівецькій області з питань роз’яснення проходження нею процедури підтвердження репрезентативності.

    Так, 03 серпня 2017 року у відділенні Національної служби посередництва і примирення в Чернівецькій області пройшла робоча зустріч із заступником голови Чернівецької обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Я.М.Фенком. В ході зустрічі працівники відділення надали роз’яснення окремих положень Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року №73,консультації в питаннях визначення критеріїв репрезентативності організації профспілки, порядку підготовки та поданнядокументів. Я.М.Фенка, було ознайомлено з практикою роботи відділення Національної служби посередництва і примирення в Чернівецькій області щодо проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторін соціального діалогу за 2011-2017 роки.  

   В результаті проведеної зустрічі та наданих роз’яснень і консультацій з питань репрезентативності 07 серпня 2017 року до відділення Національної служби посередництва і примирення в Чернівецькій області надійшли відповідні документи Чернівецької обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я для здійснення підтвердження репрезентативності. На даний момент Комісія відділення Національної служби посередництва і примирення в Чернівецькій області проводить відповідне вивчення, аналіз та перевірку наданих документів.