E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

З метою забезпечення здійснення соціального діалогу в Україні, відділення Національної служби посередництва і примирення в Хмельницькій області (далі – Відділення) постійно проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу з головами профспілкових організацій по здійсненню оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.

Так, 02 серпня 2017 року в приміщенні Федерації профспілок Хмельницької області відбулась робоча зустріч в. о. начальника Відділення Г. Шинкаренко з заступником Голови профспілкової організації Е. Кметь.

Під час зустрічі були обговорені питання щодо взаємодії сторін соціального діалогу. Також, у зв’язку із закінченням терміну Свідоцтва про відповідність критеріям репрезентативності згаданої профспілки, в. о.  начальника Відділення Г. Шинкаренко було надано детальні роз’яснення з питань підготовки та подачі документів, необхідних для проведення засідання комісії Відділення по розгляду і вивчення документів з метою  здійснення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та її підтвердження.

По закінченню зустрічі,було досягнуто згоди про підготовку і надання відповідних документів для проходження даною профспілкою оцінки відповідності критеріям репрезентативності та  подальшої активної співпраці Відділення та Хмельницької обласної організації профспілки працівників харчової і переробної промисловості.