E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

У зв’язку із закінченням 5-річного терміну з моменту проходження оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторони профспілок, 24 липня 2017 року відбулась робоча зустріч начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Хмельницькій області Т. Бабич (далі – Відділення) з головою обласної профспілкової організації працівників споживчої кооперації П. Борщинським.

В робочій зустрічі взяв участь голова правління спілки споживчих товариств Хмельницької області В. Філіпчук.

В рамках зустрічі зосереджено увагу присутніх на тому, що відповідно до пункту 2 статті 7 Закону України «Про соціальний діалог в Україні», підтвердження репрезентативності  профспілок здійснюється один раз на п’ять років, отже спливає п’ятирічний термін дії попередньо виданого свідоцтва про репрезентативність профспілки працівників споживчої кооперації Хмельницької області на територіальному рівні.

Начальником Відділення надано детальні роз’яснення з питань підготовки необхідних документів для подальшого розгляду комісією Відділення щодо підтвердження репрезентативності у зв’язку із закінченням терміну дії свідоцтва, а також наголошено на важливості співпраці і взаємодії організації профспілки та Відділення щодо готовності працівників Відділення надати їм необхідні консультації.