E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні», Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року № 73, Комісією відділення Національної служби посередництва і примирення в Дніпропетровській області (далі – Відділення) з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторін профспілок і організацій роботодавців на територіальному рівні було здійснено аналіз документів, наданих Дніпропетровською обласною організацією харчової промисловості профспілок працівників агропромисловогокомплексу України.

За підсумками проведеної Відділенням роботи, Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників агропромисловогокомплексу України була визнана такою, що підтвердила репрезентативність на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу на відповідному рівні.

13 березня 2017 року головний спеціаліст Відділення І. Микитюк вручила представнику Дніпропетровської обласної організації харчової промисловості профспілок працівників агропромисловогокомплексу України. І. Ільченко Рішення від 13.03.2017 № 005-17/04-П «Про підтвердження репрезентативності Дніпропетровської обласної організації харчової промисловості профспілок працівників агропромисловогокомплексу України» та Свідоцтво про підтвердження репрезентативності від 13.03.2017 № 004-17/04-Т.

Під час урочистого заходу також були обговорені напрямки співпраці Відділення та Дніпропетровської обласної організації харчової промисловості профспілок працівників агропромисловогокомплексу України у справі сприяння стабілізації стану соціально-трудових відносин у трудових колективах підприємств.