E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

         Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні» від 23.12.2010р. № 2862-VI, Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року № 73, Комісією відділення НСПП у Івано-Франківській області здійснено оцінку відповідності критеріям репрезентативності Івано-Франківської обласної організації роботодавців галузі охорони здоров’я.

        15 лютого 2017 року у приміщенні Івано-Франківської обласної організації роботодавців галузі охорони здоров’я  відбулося урочисте засідання, у якому взяли участь головні лікарі установ і організацій галузі охорони здоров’я області – члени обласної організації роботодавців в галузі охорони здоров’я, а саме:  О.І. Грищук – Головний лікар Обласної клінічної лікарні; В.Р. Романчук – Головний лікар обласного онкологічного диспасера;  Л.С. Малофій – директор обласного фтизіопульмологічного центру;  Р.Й. Котурбаш – Головний лікар обласної дитячої клінічної лікарні;  В.М. Якимчук – Головний лікар обласного клінічного кардіологічного диспансера та Р.Б. Баб’юк - начальник Відділення НСПП в Івано-Франківській області.

         Про роль соціального діалогу у вирішенні соціально-економічних питань та практичній роботі відділення НСПП в Івано-Франківській області зупинився у своєму виступі начальник відділення НСПП в Івано-Франківській області Роман Баб`юк, по закінченні якого в урочистій обстановці вручив Голові обласної організації роботодавців галузі охорони здоров’я  Любомиру Малофію  рішення та Свідоцтво про відповідність критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.