E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

       Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні», Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року №73 Комісією відділення НСПП в місті Києві та Київській області було здійснено оцінку відповідності критеріям репрезентативності Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок»  на територіальному рівні.

       31 січня 2017 року, в урочистій обстановці на Президії Київської міської ради профспілок начальник відділення НСПП в місті Києві та Київській області Коцупал Д.В. вручив голові профспілки Київської міської ради професійних спілок Мельнику В.П. рішення та                            Свідоцтво № 004-16/10-Т від 21 листопада 2016 року про відповідність критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладання територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.

       Слід зазначити, що в ході даної зустрічі Даніїл Валерійович зазначив про відповідальність, яка лежить на голові Київської міської ради професійних спілок та обговорив можливі шляхи співпраці з підприємствами міста Києва, де існує напруженість стану соціально-трудових відносин.