E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні», Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року №73 Комісією відділення НСПП в місті Києві та Київській області було здійснено оцінку відповідності критеріям репрезентативності таких професійних спілок, як Київська міська профспілка працівників культури, Київська міська профспілка працівників агропромислового комплексу, Київська міська профспілка працівників житлово-комунального господарства та сфери послугна територіальному рівні.

20 січня 2017 року заступник начальника відділення НСПП в місті Києві та Київській області – завідувач сектора правового забезпечення Солодка Н.М. вручила представникам Київської міської профспілки працівників культури та Київської міської профспілки працівників житлово-комунального господарства та сфери послугрішення та Свідоцтва про відповідність критеріям репрезентативності відповідних профспілок на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладання територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу. А 26 грудня 2017 року в урочистій обстановці на Президії Київської міської профспілки працівників агропромислового комплексу заступник начальника відділення НСПП в місті Києві та Київській області – завідувач сектора правового забезпечення Солодка Н.М. вручила голові Київської міської профспілки працівників агропромислового комплексу Лопаті О.І. рішення та Свідоцтво № 001-17/26-Т від 11 січня 2017 року про відповідність критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладання територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу. Також у своїй промові Солодка Н.М. привітала усіх присутніх з отриманням свідоцтва та наголосила, що працівники Відділення готові і в подальшому надавати консультації представникам профспілок.

       Слід відмітити, що в ході даних зустрічей Наталія Миколаївна обговорила з представниками вищезазначених професійних спілок можливі шляхи вирішення колективних трудових спорів (конфліктів), які знаходяться на обліку Відділення та хід подальшої співпраці з підприємствами, установами та організаціями міста Києва та Київської області, де прослідковується напруженість стану соціально-трудових відносин.