E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні»та Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21.07.2011 № 73, Комісією відділення Національної служби посередництва і примирення у Львівській області (далі – Комісія) здійснено оцінку відповідності критеріям репрезентативності Львівської обласної організації Професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України.

 

За результатами проведеного Комісією аналізу поданих документів, згідно з рішенням відділення Національної служби посередництва і примирення в Львівській області (далі – Відділення) від 20.08.2019 № 001/19–13–П Львівська обласна організація Професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України визнана такою, що підтвердила свою репрезентативність на територіальному рівні та має право брати участь у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегувати представників до відповідних органів соціального діалогу.

 

На проведеній 20.08.2019 зустрічі у Відділенні за участю представників Департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації та Головного управління Держпраці у Львівській області, Головою Комісії, заступником начальника Відділення Н. Карвацькою, вручено голові Львівської обласної організації Професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України Я. Юнаку свідоцтво про підтвердження репрезентативності.

 

Після вручення свідоцтва Львівській обласній організації Професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України, було обговорено подальші шляхи співпраці.