E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

НАЦІОНАЛЬНА  СЛУЖБА  ПОСЕРЕДНИЦТВА  І  ПРИМИРЕННЯ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

 

14 серпня 2017 року                        м. Київ                                                   № 224-р

 

 

Про зняття з реєстрації четвертої вимоги у колективному трудовому спорі (конфлікті) між найманими працівниками Відділу аерологічних спостережень Чернівецького обласного центру з  гідрометеорології міста Чернівці та адміністрацією  Чернівецького обласного центру з гідрометеорології  міста Чернівці

 

 

Відповідно до частини шостої статті 15 Закону України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)», підпунктів 6.1., 6.3., 6.5. Положення про порядок реєстрації Національною службою посередництва і примирення висунутих найманими працівниками, профспілкою вимог та колективних трудових спорів (конфліктів), затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення  від 25.03.2014 № 21,

 

1.Зняти з реєстрації четверту вимогу у колективному трудовому спорі (конфлікті) між найманими працівниками Відділу аерологічних спостережень Чернівецького обласного центру з гідрометеорології міста Чернівці та адміністрацією Чернівецького обласного центру з гідрометеорології міста Чернівці, зареєстровану розпорядженням Національної служби посередництва і примирення від 08.06.2017 № 149-р (реєстраційний номер 069-17/24-В), як виконану, а саме:

«4. Для створення належних санітарно-гігієнічних умов праці забезпечити  відділ аерологічних спостережень миючими та дезінфікуючими засобами, засобами для прибирання, п. 5.1.5 Колективного договору».

 

Підстава:

1)подання відділення Національної служби посередництва і примирення в Чернівецькій області від 14.08.2017 № 01-24-01/111;

2)повідомлення органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників від 14.08.2017;

3)протокол засідання примирної комісії по розгляду даного  колективного трудового спору (конфлікту) від 08.08.2017 № 3.

 

     2.Рекомендувати сторонам колективного трудового спору (конфлікту) продовжити здійснення заходів для задоволення першої, третьої, п’ятої, шостої та сьомої вимог найманих працівників, зареєстрованих розпорядженням Національної служби посередництва і примирення від 08.06.2017 року № 149-р:

«1.Регулярно забезпечувати структурний підрозділ основними та витратними матеріалами, набором інструментів для ремонту комплексу  Радіотеодоліт – УЛ, п. 2.1.2. Колективного договору.

3.Забезпечити відповідним набором інструментів для догляду за територією, інструментом для заготовки дров, інструментами кочегара з метою належного утримання будівель, території, п. 5.1.2, п. 5.1.5 Колективного договору.

5.Для забезпечення належних санітарно-побутових умов праці облаштувати місце для переодягання працівників відділу аерологічних спостережень, п. 5.1.2 Колективного договору.

6.Для забезпечення належних санітарно-побутових умов праці облаштувати для працівників Відділу аерологічних спостережень місце для прийому їжі, п. 5.1.2 Колективного договору.

7.Проводити доплати за суміщення професій (посад) або виконання обов’язків тимчасово відсутнього працівника, працівникам, які виконують поряд зі своєю основною роботою обумовленою трудовим договором, додаткову роботу за іншою професією (посадою) або обов’язки тимчасово відсутнього працівника без звільнення від своєї основної роботи відповідно до ст. 105 Кодексу законів про працю України».

 

3.Відділенню Національної служби посередництва і примирення в Чернівецькій області забезпечити подальше сприяння вирішенню зазначеного колективного трудового спору (конфлікту) в межах повноважень, визначених Законом України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)» та Положенням про Національну службу посередництва і примирення, затвердженим Указом Президента України від 17.11.1998 № 1258/98, із змінами.

 

4.Відділу правового забезпечення Національної служби посередництва    і примирення внести відповідні записи в Книгу реєстрації висунутих найманими працівниками, профспілкою вимог та колективних трудових   спорів (конфліктів).

 

5.Дане розпорядження надіслати органу, уповноваженому представляти інтереси найманих працівників Відділу аерологічних спостережень Чернівецького обласного центру з гідрометеорології міста Чернівці, адміністрації Чернівецького обласного центру з гідрометеорології міста Чернівці, Чернівецькій міській раді, Чернівецькій обласній державній адміністрації, Українському гідрометеорологічному центру,  Державній службі України з надзвичайних ситуацій, відділенню Національної служби посередництва і примирення в Чернівецькій області.

 

 

 

Голова                                                                                 О. Окіс