E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

НАЦІОНАЛЬНА  СЛУЖБА  ПОСЕРЕДНИЦТВА  І  ПРИМИРЕННЯ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

07листопада 2019 року                                        м. Київ                                                       № 407-р

 

 

Про реєстрацію колективного трудового спору (конфлікту) між первинною профспілковою організацією працівників Чернівецького обласного центру з гідрометеорології міста Чернівці та адміністрацією Чернівецького обласного центру з гідрометеорології міста Чернівці

 

 

Відповідно до частини шостої статті 15 Закону України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)», статті 9 Закону України «Про колективні договори і угоди», пункту 3 Положення про порядок реєстрації Національною службою посередництва і примирення висунутих найманими працівниками, профспілкою вимог та колективних трудових  спорів (конфліктів), затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 29.03.2018 № 18,

 

1.Зареєструвати колективний трудовий спір (конфлікт) між первинною профспілковою організацією працівників Чернівецького обласного центру з гідрометеорології міста Чернівці та адміністрацією Чернівецькогообласногоцентру з гідрометеорологіїміста Чернівці з 07.11.2019 і присвоїти йому реєстраційний номер 169-19/24-В.

Підстава:

1)подання відділення Національної служби посередництва і примирення в Чернівецькій області від 07.11.2019 № 01-24-01/133.       

                        

2.Зареєструвати наступні вимоги первинної профспілкової організації:

«1.Відраховувати кошти первинній профспілковій організації працівників Чернівецького обласного центру з гідрометеорології  на культурномасову, фізкультурну та оздоровчу роботу відповідно  до п. 6.1.7. колективного договору.

2.Відповідно до п. 5.1.2. та п. 5.1.5. колективного договору з метою забезпечення належних санітарно-побутових умов праці виділити  для працівників відділу аерологічних спостережень Чернівецького обласного центру з гідрометеорології приміщення під санітарногігієнічну кімнату, закупити 1 унітаз, 1 рукомийник, 8 шафок для одягу та провести відповідні роботи по їх встановленню».

 

3.Відділу правового забезпечення Національної служби посередництва і примирення внести відповідні записи в Книгу реєстрації висунутих найманими працівниками, профспілкою вимог та колективних трудових   спорів (конфліктів).

 

4.Відділенню Національної служби посередництва і примирення в Чернівецькійобласті забезпечити сприяння вирішенню зазначеного колективного трудового спору (конфлікту) в межах повноважень, визначених   Законом України «Про порядок вирішення колективних трудових  спорів (конфліктів)» та Положенням про Національну службу посередництва і примирення, затвердженим Указом Президента України від 17 листопада  1998 року № 1258/98, із змінами.

 

5.Дане розпорядження надіслати первинній профспілковій організації працівників Чернівецького обласного центру з гідрометеорології міста Чернівці, адміністрації Чернівецького обласного центру з гідрометеорології міста Чернівці, Чернівецькій міській раді, Чернівецькій обласній державній адміністрації, Українському гідрометеорологічному центру Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державній службі України з надзвичайних ситуацій,  відділенню Національної служби посередництва і примирення в Чернівецькій області.

 

 

 

 

Голова                                                                      О. Окіс