E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

ОБубнова, головний спеціаліст відділення НСПП в Одеській області

 

Od1412201713 грудня 2017 року у приміщенні Одеської ОДА відбулось засідання Одеської обласної тристоронньої соціально-економічної ради (далі – Рада). На засідання було запрошено начальника відділення НСПП в Одеській області (далі – Відділення) О. Шрамкова.

До складу Ради увійшли представники органів виконавчої влади Одеської області, Об’єднання організації роботодавців Одеської області та Федерації профспілок Одеської області.

Вів засідання Ради заступник голови Одеської ОДА С. Колебошин.

Відповідно до порядку денного слово взяв директор Департаменту економічного розвитку і стратегічного планування Одеської ОДА Д. Радулов та присутнім про основні показники проекту Програми соціально-економічного розвитку Одеської області на 2018 рік.

Під час виступу Д. Радулов озвучив основні тенденції розвитку Одеської області у 2017 році. Так, за січень-вересень 2017 року індекс промислової продукції становив 116,8%. За цим показником серед регіонів України Одеська область посіла І місце.

З доповіддю про стан підготовки, перепідготовки водіїв автотранспортних засобів категорій В, С, СЕ, D в навчальних закладах Одеськоїобласті для потреб автомобільних перевізників та інших суб’єктівгосподарювання перед учасниками заходу виступила заступник директора Департаменту освіти і науки Одеської ОДА Т. Обозіна.

Начальник управління транспортно-комунікаційної інфраструктури Одеської ОДА (далі – Управління) Ю. Кононенко поінформував соціальних партнерів про перспективи розвитку дорожньої інфраструктури Одеської області.

У рамках децентралізації запланована передача на баланс Одеської ОДА 5,5 тис. км доріг загального користування місцевого значення. До відома Управління також передано питання контролю за габаритно-ваговим контролем на території області. З метою економії бюджетних коштів в Управлінні створено відділ дорожнього господарства.

Наприкінці заходу соціальні партнери обговорили та затвердили План роботи Одеської обласної тристоронньої соціально-економічної ради на 2018 рік.